Voordelig je domeinnaam doorsturen, hoe doe je dat?

Op dit moment maken ontzettend veel mensen gebruik van het internet. Dit komt doordat het internet steeds belangrijker aan het worden is. Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven ervoor om ook te gaan opereren op het internet. Echter, voor veel ondernemers is het erg lastig om te starten met een nieuwe representatieve website. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Wanneer je een eigen website wilt bouwen/ ombouwen, kun je dit op verschillende manieren doen. Zo zou je eens kunnen kijken naar de mogelijkheid om dit te doen via een bestaande domeinnaam. Als ondernemer is de kans namelijk groot dat je op dit moment al een bestaande domeinnaam hebt en deze mogelijk door wilt sturen naar jouw huidige website.

Een bestaande domeinnaam doorsturen

Sinds een aantal jaar maken steeds meer mensen gebruik van het internet. Dit geldt dus ook voor bedrijven. Hierdoor is de concurrentie in veel sectoren gigantisch hoog. Hierdoor kiezen sommige ondernemers ervoor om meerdere domeinnamen aan te schaffen en deze door te sturen naar hun eigen website. Echter, om deze domeinnamen door te sturen naar jouw eigen website, heb je een doorstuurservice genoemd. Door middel van een doorstuurservice zul je meer verkeer naar jouw website krijgen. Een domeinnaam doorsturen kun je laten doen door een externe partij.

E-mail doorsturen

Naast dat het mogelijk is om een domeinnaam door te sturen, kun je er ook voor kiezen om een e-mail door te sturen. Dit kan erg prettig zijn voor ondernemers met verschillende e-mailadressen. Echter, helaas is ook dit voor veel ondernemers lastig, bijvoorbeeld doordat zij zelf te weinig kennis hebben van het internet. Zonder ingewikkelde instellingen kun je het verkeer van jouw .com domeinnaam doorsturen naar jouw .nl domeinnaam.

Admin
Geen reacties
Posted in:
Blog
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email